Inquiry
Form loading...
0102030405060708

babagan awake dhewe

apa kita nindakake

Shanghai Theorem Chemical Technology Co., Ltd. dumunung ing Shanghai, China, kanggo kantor ekspor pabrik. Kita setya kanggo polimer fungsional anyar, komposit canggih, adhesives, isosianat khusus, extractants, lan sawetara intermediet medis, Kita karo sistem manajemen kualitas ISO9001 resmi, sistem manajemen lingkungan ISO14001, uga sertifikasi sing gegandhengan.

Pabrik kita dumunung ing Changzhou, Provinsi Jiangsu, Kanthi area tanah 80.000 m2, duwe luwih saka 300 buruh, 30 insinyur, 7 bengkel produksi, pusat R&D lan QC teknologi dhuwur, perusahaan sing duwe 12 paten lan akeh hak properti intelektual.

liyane

Kaluwihan

PEOPLE ORIENTED, PRODUCT BASE, CUSTOMER CENTERED

pusat produk

warta