Inquiry
Form loading...
0102030405060708

tentang Kami

naon urang ngalakukeun

Shanghai Theorem Chemical Technology Co., Ltd. lokasina di Shanghai, Cina, pikeun kantor ékspor pabrik. Kami komitmen kana polimér fungsional anyar, komposit canggih, adhesives, isocyanates husus, extractants, sarta sababaraha perantara médis, Kami kalawan sistem manajemen kualitas ISO9001 otorisasi, sistem manajemen lingkungan ISO14001, kitu ogé certifications patali.

Pabrik kami aya di Changzhou, Propinsi Jiangsu, Kalayan lahan 80,000 m2, ngagaduhan langkung ti 300 padamel, 30 insinyur, 7 bengkel produksi, R&D sareng pusat QC téknologi luhur, perusahaan anu gaduh 12 patén-patén sareng seueur hak cipta intelektual proprietary.

Tambih deui

Kauntungan

BERORIENTASI JALMA, DASAR PRODUK, BERPUSAT PELANGGAN

puseur produk

warta