Inquiry
Form loading...
0102030405060708

rreth nesh

çfarë bëjmë ne

Shanghai Teorema Chemical Technology Co, Ltd ndodhet në Shangai, Kinë, për zyrën e eksportit të fabrikës. Ne u angazhuam për polimere të reja funksionale, kompozita të avancuara, ngjitës, izocianate speciale, ekstraktues dhe disa ndërmjetës mjekësorë, Ne me sistemin e autorizuar të menaxhimit të cilësisë ISO9001, sistemin e menaxhimit mjedisor ISO14001, si dhe certifikatat përkatëse.

Fabrika jonë e vendosur në Changzhou, Provinca Jiangsu, me një sipërfaqe toke prej 80,000 m2, ka mbi 300 punëtorë, 30 inxhinierë, 7 punishte prodhimi, teknologji të lartë R&D dhe qendër QC, kompania ka 12 patenta dhe të drejta të shumta pronësie intelektuale.

më shumë

Avantazhi

ORIENTUAR NJERËZIT, BAZË PRODUKTIVE, ME QENDËR KLIENTIT

qendra e produktit

Lajme